Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Go bananas. Bananer er meget mere end en hurtig frugtsnack.
Foto: Emma Sejersen

Go bananas. Bananer er meget mere end en hurtig frugtsnack.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Gå bananas og lav den mest vulgære-gode tærte

Bananen har ry som gadedrengespise, men kan meget mere end det. Marie Holm tager den under kærlig behandling i det søde køkken.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Skal du lave babymad?«, spurgte damen i genbrugsforretningen på Nørrebrogade, da jeg forklarede, at jeg var på jagt efter gule fade til at fotografere mad med banan på. For trods det faktum, at bananen er den mest spiste frugt i Danmark, så er den ikke særlig brugt i køkkenet – til andet end altså babymos og så lige en retroklassisk bananasplit og en god gammeldags banankage i ny og næ. Og sommerens grillede flækkert med farin, ikke at forglemme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden