Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Der er en verden til forskel på de is, Claus Dalsgaard håndlaver i sin café Det Vide Hus på Gothersgade i København, og de fabriksfremstillede is, man køber i sommerlandets iskiosker.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Håndholdt og iskoldt: Sådan laver du Det Vide Hus' gourmetispinde

I Det Vide Hus håndlaver Claus Dalsgaard sine ispinde med hjælp fra natur og michelinkokke.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der var engang, hvor en ispind eller en pindeis i Danmark var lig med en masseproduceret frossenpind af den slags, der går 10 (-tusind) alen af på et stykke. Sådan en, der, uanset hvor i sommerlandet du står over for et af de letfalmede isskilte, som reklamerer med Københavnerstang, Champagnebrus og Magnum eller tilsvarende størrelser fra producenter, der opererer med andre navne, smager præcis lige så fabriksfremstillet, som den plejer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden