Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Pære er frugten for os, der ikke er klar til efterår

Pærer forener sommerens friskhed med efterårets mere intense smage. Her benytter Marie Holm de fine frugter i to delikate desserter og tørrer en portion i ovnen, som kan spises som snack senere eller bruges på morgenmaden.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På mine septemberture til Københavns grønthandlere og handlehaller fryder jeg mig over den overflod, naturen lige nu præsterer. September er måske den allerbedste spisemåned i Danmark, den måned, hvor udvalget er allerstørst, og hvor sommerminder og efterårsudsigter flyder sammen. Så rigt er årets sidste flor ... . Tomater og majs og svampe og hasselnødder og figner. De sidste bær og de første æbler, der frister på hver sin måde.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden