0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

6 ting vi vil spise i november

Vi står med støvlesnuderne plantet mod vintersæsonen, men fortvivl ikke, for selv om grøntudvalget indsnævres, så byder hver måned på en specialitet, der er særlig velsmagende lige nu. Læs, og spis med.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Oktobers massive halloweenfejring har fået os tæt på mætningspunktet, hvad angår græskar, men i sæsonkøkkenet er november sidste chance. Græskarret, som fås i mange former og farver, er i familie med squash og er egentlig et bær, der kan vokse til enorme dimensioner. Det runde orange hokkaidogræskar er det mest udbredte, men i de senere år er også det pæreformede butternutgræskar blevet mere tilgængeligt. Græskar er fyldt med kalk og magnesium, der styrker dine knogler, og C- og A-vitamin, der ka