0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Chokolade, øl og brun farin: Den perfekte chili sin carne, der smager af kød

De fleste kender chili con carne. Denne version er uden kød, og jeg vil næsten garantere, at du ikke opdager det – retten får sin dybde fra chipotlechili, som er røget, tørret chili.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Chiligryden gemmer på både kidneybønner og sorte bønner, og får en både dyb og mørk smag fra chokolade, øl og lidt brun farin.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

2 rødløg
4 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 squash
2 spsk. olie
1 spsk. tomatpure
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. oregano
1-2 tsk. chipotlechili
1 tsk. stødt kanel
15 g chokolade, 100 procent (eller 1 spsk. mørk kakao)
2 ds. hakkede tomater
2 spsk. syltede jalapenos
1 dl mørk øl
1 tsk. brun farin, eller kokossukker
250 g kogte kidneybønner
250 g kogte sorte bønner
150 g frosne majskerner
salt og peber

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce