0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nu er det snart sæson: Grønne asparges med sennepsdressing, stenbiderrogn og æg

Her er den perfekte forårsret, så du er klar når den danske aspargessæson begynder. Det gør den i maj måned.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein/Freelance
Foto: Line Thit Klein/Freelance

Her er en påskeforret med forårsstemning; nu må foråret snart folde sig ud.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer

1 1/2-2 bundter grønne asparges
1 spsk. olivenolie
saft af 1/2 citron
3-4 æg
1 lille rødløg
1 1/2 spsk. dijonsennep
1 1/2 spsk. æbleeddike
1/2 spsk. flydende honning
5 spsk. cremefraiche 18 pct.
200 g renset stenbiderrogn
1/2 lille bundt dild

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce