0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Få opskriften: Her er den vegetariske lasagne, der får dig til at glemme alt om kød

Denne vegetariske lasagne tager noget tid, men belønningen venter i smagen og det øverste lag: Mozzarella, rasp, smør og parmesan skaber et perfekt sprødt månekrater med brændte kanter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jenny Nordquist
Foto: Jenny Nordquist

Grøntsagerne i små tern tilfører tekstur til tomatsovsen.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personerArbejdstid: 1 t 15 min.Samlet tid: 2 t. 15 min.

Grøntsagsragu
1 flaske passata tomatsovs (700 g) eller to dåser flåede tomater
5 fed hvidløg
salt og peber
300 g knoldselleri
4 gulerødder
1 stort løg
1 courgette
250 g champignon
olivenolie
1 lille bundt timian, plukket
1 lille glas rødvin
25 g smør
1 tsk. soja

Mornaysauce
50 g smør
5 spsk. hvedemel
1 l sødmælk
75 g revet parmesanost eller anden ost
muskatnød
salt og peber

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce