0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Perfekt over bål: Sommergrønt med æg og urter

Det er enkelt og hyggeligt at tilberede mad direkte i bålens gløder. Her er det nye løg, sommerkål og agurker, som får en tur i flammerne, men langt de fleste lidt større, faste grøntsager kan faktisk tilberedes på den måde. Her får grøntsagerne følgeskab af en grov vinaigrette med æg og krydderurter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Stine Christiansen/Skovdal Nordic
Foto: Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Spids- eller sommerkål smager godt efter en tur i flammerne sammen med blandt andet løg – og æg på toppen.

Aftensmad