0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fem opskrifter fra Carsten Kyster: Grillet sommergrønt med masser af krydderier

Sommertid er grilltid, men du kan smide meget andet end pølser og bøffer på risten. Carsten Kyster giver dig her opskrifter på plantebaserede sommerretter tilberedt over flammer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Colombus Leth
Foto: Colombus Leth
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En slags sprød og velsmagende asiatisk inspireret taco. Ønsker du mere fedme i ærtepuréen, så smag den eventuelt til med lidt creme fraiche.

Løg er en af de billigste og mest undervurderede grøntsager. Du kan fint servere løgene med en klassisk krydderurtesmør eller en smør med miso og rød-, gul eller grøn karry.

Kejserhatte er en fantastisk svamp, med masser af fin struktur og umami. Den er velegnet til grill, da den hurtigt optager smag fra marinade og grill.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce