0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv noget nyt: Grillede agurker med smørristet boghvede og græskarkernecreme

Server denne salat til et stykke grillet kød eller fisk - sørg for, at agurkerne stadig har bid, når de serveres.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Agurkerne skal kun ligge på grillpanden, til de får flotte grillstriber. Smager godt sammen med sprød boghvede og græskarkerner.

Aftensmad