0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

En hurtig løsning: Nem auberginekage med harissa

Denne ret fra Jamie Oliver, med bagte auberginer og peberfrugter, serveres som skiver toppet med klatter af yoghurt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Levon Biss
Foto: Levon Biss
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 30 min. + afkøling

150 g couscous
2 auberginer (a 250 g)
Et glas grillede røde peberfrugter (460 g) - halvdelen heraf
2 store tsk. rosenharissa eller alm. harissa
1 citron
60 g rucola
8 grønne oliven (med sten)
4 spsk. yoghurt naturel 3,5 %

Sådan gør du:

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce