0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grillede rødbeder med misosmør, granatæble og koriander

Bryder du dig ikke om rødbeder, så prøv misosmørret sammen med bagt selleri eller andre rødder i stedet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Miso er en traditonel japansk pasta, som primært laves på med misosmør fermenterede sojabønner og er fyldt med vitaminer, proteiner og mineraler. Miso tilfører umamismag og fås i forskellige varianter, men jo længere tid misoen har gæret, des kraftigere er umamismagen.