0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hønseskrogsuppe med langtidsbagte tomater og nudler

Denne ret er helt perfekt at lave, dagen efter I har fået grillkylling, grydestegt kylling eller lignende, hvor kyllingen har været tilberedt på benet. Smid endelig ikke det bagte, kødfri skrog ud i biospanden. Hvis du gør, går du nemlig glip af en fantastisk intens og supernem suppe.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Theis Bothmann
Foto: Theis Bothmann
Aftensmad