0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lammeragout med porter

Gør dig umage med bruningen af kødet, der er vigtig for at opnå den gode kødsmag.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Tip. Madagaskarpeberkorn kan få på dåse eller tørrede i velassorterede supermarkeder eller grønthandlere.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Skær sener og så meget fedt fra kødet som muligt, og skær det i terninger på ca. 3 x 3 cm. Pil løgene. Skræl persillerødderne, og skær dem i skiver.

2. Kom olie i en stegegryde, og steg de hele løg ved middel varme i ca. 5 minutter, til de er let gyldne. Tag dem af varmen. Tilsæt kødet ad flere omgange, krydr med salt, og brun det på alle sider. Kom alt kødet og løgene tilbage i gryden.

3. Drys med mel, og kom øl, vand og persillerødder ned til kødet i gryden. Krydr med salt og madagaskarpeber. Lad retten simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt. Smag til.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.