0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nem, billig og himmelsk pasta: Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Hvidløg, olie og chili. Det er de få ingredienser i den muligvis mest populære pastaret i Italien. Her er pastakok David Fischers bud.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Simon Fals
Foto: Simon Fals
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1 person

50 g aflang pasta (spaghetti, spaghettini, linguini)
salt
1/2 dl olivenolie
6 fed hvidløg med hinder
1 tsk. chilipulver eller en lille, frisk chili, finthakket
en dusk bredbladet persille
eventuelt pecorino-ost