0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kålwraps med hummus og avocado

Hvis du gerne vil have en blødere wrap, kan du dampe kålbladene helt kort, inden fyldet kommes i. Du kan lave små kålpakker med fyld og tage dem med på madpakken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Der er hummus og grønt, sprødt og knasende fyld i kålblade-wrapsene.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 wraps

Ingredienser

4 store kålblade, f.eks. savojkål, spidskål eller rødkål

Hummus
1 dåse kikærter, 240 gram

5 spsk. olivenolie

5 spsk. vand

1 fed hvidløg

2 spsk. lys tahin

saft fra 1/2 citron

1 tsk. stødt spidskommen

salt

Øvrigt fyld
1 moden avocado, i skiver

1 håndfuld ærtespirer, eller bønnespirer

1 peberfrugt, i tynde strimler

4 spsk. mandler

Sådan gør du:

  1. Skyl og dup kålbladene helt tørre.
  2. Hummus: Kom alle ingredienser til hummussen i en blender – eller brug en stavblender. Blend det hele godt sammen og smag til.
  3. Fordel hummussen og resten af fyldet på kålbladene og rul dem sammen – rul eventuelt et stykke bagepapir med rundt for at holde bedre på wrappen.

Tip: Hummus kan sagtens smages til med en smule chili, så den får lidt bid og smag.

Læs mere: