0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opgrader madpakken: Turbosalat med couscous, ristede mandler og feta

En mættende frokostsalat, som sagtens kan piftes yderligere op med f.eks. en rest kød fra aftensmaden dagen før eller en halv avokado for at få en smule mere fylde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Med en bund af couscous og en top af feta og mandler kan man sagtens blive mæt af den lune salat.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1 person

Ingredienser

Fyld

50 g couscous

1/2 tsk. groft salt

1/2 tsk. sød paprika

2 tsk. olivenolie

1 håndfuld persille, finthakket

skal og saft fra 1/2 citron

50 g frosne ærter

1/2 rød peberfrugt, fintsnittet

25 g soltørrede tomater, finthakkede

Suppe

1 dl grøntsagsbouillon

Topping

1 spsk. ristede mandler, grofthakkede

35 g fetaost

Sådan gør du:

  1. Kom couscous i et syltetøjsglas sammen med salt, paprika, olie, persille, citronsaft og -skal, og rør det sammen. Læg ærter, peberfrugt og soltørrede tomater ovenpå, kom låg på glasset, og stil det på køl. Pak ristede mandler og feta i en lille beholder for sig selv.
  2. Inden servering hældes kogende bouillon over, kom låget på igen, og lad det trække i ca. 8 minutter, indtil couscoussen har absorberet al væsken. Rør godt rundt i salaten, og spis den af glasset, eller hæld den ud i en skål.

Læs mere: