Foto: Ditte Ingemann
Opskrifter

Rustik suppe med kikærter og to go-kål

Hvis du ikke har palmekål, så brug grøn- eller savojkål i stedet.

Opskrifter

1 portion

Ingredienser

Suppefyld

150 g kogte kikærter

salt og peber

1 spsk. tomatpure

1 spsk. tahin

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

1/2 tsk. røget paprika

1/2 tsk. stødt spidskommen

1 tsk. oregano

2 stængler bladselleri

fintsnittet

30 g palmekål, fintsnittet

Suppe

2 dl grøntsagsbouillon

Sådan gør du:

  1. Kom kogte kikærter i et syltetøjsglas sammen med salt, peber, tomatpure, tahin, revet hvidløg, olivenolie, paprika, spidskommen og oregano, og rør det sammen. Læg bladselleri og palmekål ovenpå, kom låg på glasset, og stil det på køl.
  2. Inden servering hældes kogende bouillon over, kom låget på igen, og lad det trække i ca. 2-3 minutter. Rør rundt i glasset, og spis suppen af glasset, eller hæld den ud i en skål. Serveres med groft brød.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce