0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lige til madpakken: Rustik suppe med kikærter og to go-kål

Hvis du ikke har palmekål, så brug grøn- eller savojkål i stedet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Tag bouillon eller kogende vand med i en termokande, så er suppen hurtigt klar til at spise.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1 portion

Ingredienser

Suppefyld

150 g kogte kikærter
salt og peber
1 spsk. tomatpure
1 spsk. tahin
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1/2 tsk. røget paprika
1/2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. oregano
2 stængler bladselleri, fintsnittet
30 g palmekål, fintsnittet

Suppe
2 dl grøntsagsbouillon

Sådan gør du:

  1. Kom kogte kikærter i et syltetøjsglas sammen med salt, peber, tomatpure, tahin, revet hvidløg, olivenolie, paprika, spidskommen og oregano, og rør det sammen. Læg bladselleri og palmekål ovenpå, kom låg på glasset, og stil det på køl.
  2. Inden servering hældes kogende bouillon over, kom låget på igen, og lad det trække i ca. 2-3 minutter. Rør rundt i glasset, og spis suppen af glasset, eller hæld den ud i en skål. Serveres med groft brød.