0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kopnudler med sprøde grøntsager og miso

Her kan du bruge vand eller grøn te til at hælde over nudlerne og grøntsagerne. Laver du den til børn, kan du justere mængden af karrypasta og ingefær, hvis du ønsker en mildere udgave.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Kopnudler af instant-slagsen indeholder ikke megen sundhed. Denne udgave er fyldig og med masser af grøntsager og et halvt æg.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1 person

Ingredienser

saft fra 1/2 lime
1 spsk. soja
10 g revet ingefær
1 tsk. lys miso
1 tsk. sesamolie
1 tsk. rød karrypasta
125 g kogte nudler
1 gulerod, fint strimlet
1 forårsløg, fint strimlet
10 sukkerærter, fintsnittet
25 g hvidkål, fintsnittet
1 håndfuld koriander
1/2 kogt æg

Suppe
1 dl kogende vand eller grøn te

Sådan gør du:

  1. Rør limesaft, soja, revet ingefær, miso, sesamolie og karrypasta sammen og hæld det i et syltetøjsglas. Kom de kogte nudler ovenpå sammen med gulerod, forårsløg, sukkerærter, kål, koriander og et halvt kogt æg. Kom låg på glasset, og stil det på køl.
  2. Inden servering hældes kogende vand eller te over – lad det trække i ca. 2 minutter, hvorefter det er klar til at spises med gaffel og ske ... eller pinde.

Læs mere: