Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Ditte Ingemann
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nem sommermad: Kartoffelsalat med korianderpesto og friske ærter

Nye kartofler med pesto er en af mine favoritter. Her er pestoen lavet på koriander, som giver en rigtig dejlig aromatisk smag til pestoen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser

Pesto

600 g små nye kartofler

1 bundt koriander

3 spsk. saltede peanuts

1 fed hvidløg

3 spsk. neutral olie

limesaft

salt og peber

Desuden

50 g friskbælgede ærter

1 rødløg

1 håndfuld ærteskud

Sådan gør du:

  1. Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 10-12 minutter, indtil de er møre, men stadig faste i konsistensen. Lad dem køle en smule af. Halver kartoflerne, hvis de er for store.
  2. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender, og blend, indtil den har en ensartet konsistens. Smag pestoen til med limesaft, salt og peber.
  3. Vend pestoen godt rundt i de lune kartofler, tilsæt ærter og fintsnittet løg. Inden servering pyntes med friske ærteskud.

Tip: Lav gerne et stort glas pesto, og hav det stående i køleskabet i ca. 8-10 dage – på den måde har du altid en nem og lækker dressing, når det skal gå stærkt.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden