0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Skru ned for kødet: Svampe, løg og kinesisk broccoli i østerssauce

Her er der tale om en lille let kødfri ret, der fungerer som hovedret til 2 eller som ledsager til flere retter til 4 personer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

De asiatiske shiitakesvampe er i deres rette element med kinesisk broccoli, der næsten ligner asparges.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter