0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Krydderstegte fiskefileter med lyn-remoulade

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du
Mort eller rør krydderblandingen sammen. Drys fiskefileterne med blandingen. Steg fiskefileterne 2-3 minutter på hver side i en blanding af smør og olie.

Til remouladen hakkes agurkerne meget fint. Pres væden ud mellem hænderne. Rør ingredienser sammen og smag til, så den er ligesom remoulade i syrlighed og sødme. Server fiskene på et fad med remouladen i en skål. Pynt med citroner.

Remoulade kan også laves med finthakket pickles i stedet for syltede agurker, asier og græskar.

Indgår i Birgitte Escherichs bud på en sund påskefrokost med: , ,