Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Columbus Leth
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spaghetti med vongole og friske tomater

En nem og meget velsmagende ret.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser

400 g tagliatelle

2 fed hvidløg, finthakkede

4 spsk. olivenolie

2 skalotteløg

2 dl hvidvin

1 kg vongole, rensede

0,5 kg små tomater

salt

friskkværnet peber

1 bundt frisk basilikum

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, kom 1 spsk. olivenolie i vandet og lidt salt. Hæld vandet fra, og hold pastaen varm i en gryde under låg.
  2. Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint, svits dem i olivenolie i en gryde, til de er let gyldne.
  3. Tilsæt hvidvin, og lad det koge op. Tilsæt de rensede muslinger, og kog dem under låg i 5 minutter. Tag låget af, og kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig.
  4. Skyl tomaterne, skær dem i kvarte, og vend dem med muslingerne i gryden. Krydr med salt og peber, og vend pastaen med tomater og muslinger.
  5. Pynt med masser af frisk basilikum.

TIP: Du kan sagtens bruge blåmuslinger i stedet for vongole.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden