Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jonathan Lovekin
Foto: Jonathan Lovekin

Mange og forskellige typer urter, inklusive estragon, som han ofte bruger, pistacienødder og granatæblekerner. Det er svært at lave en salat, der er mere Ottolenghi'et end denne.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Blomkålssalat med granatæblekerner og pistacienødder

Denne salat kombinerer rå og bagt blomkål foruden urter og nødder.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det var lidt af en åbenbaring for mig, kan jeg huske, da jeg første gang kombinerede ovnbagt blomkål og rå revet blomkål i samme ret. Det er to vidt forskellige ting, men de fungerer så fremragende sammen. Retten her er skøn, som den er, som en del af et mezzebord eller som tilbehør til stegt kylling eller lam.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden