Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mange og forskellige typer urter, inklusive estragon, som han ofte bruger, pistacienødder og granatæblekerner. Det er svært at lave en salat, der er mere Ottolenghi'et end denne.
Foto: Jonathan Lovekin

Mange og forskellige typer urter, inklusive estragon, som han ofte bruger, pistacienødder og granatæblekerner. Det er svært at lave en salat, der er mere Ottolenghi'et end denne.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Blomkålssalat med granatæblekerner og pistacienødder

Denne salat kombinerer rå og bagt blomkål foruden urter og nødder.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var lidt af en åbenbaring for mig, kan jeg huske, da jeg første gang kombinerede ovnbagt blomkål og rå revet blomkål i samme ret. Det er to vidt forskellige ting, men de fungerer så fremragende sammen. Retten her er skøn, som den er, som en del af et mezzebord eller som tilbehør til stegt kylling eller lam.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden