Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Yotam Ottolenghi er akademiker, men fandt ud af, at han kan røre andre mennesker gennem mad.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Verdensstjernekok på besøg: Hans mad smager så godt, at de bruger hans efternavn til at beskrive smagen

Kogebøger med opskrifter, der smager godt, men ikke helt, som man forestiller sig, har gjort kokken Yotam Ottolenghi til en verdensstjerne.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Yotam Ottolenghi vidste godt, at han var god til at lave mad.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden