Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Knuste kammerjunkere på toppen: Virgin milkshake med koldskål

Koldskålsmilkshaken serveres med kammerjunkedrys.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1 glas

Ingredienser

Shake

200 g vaniljeis

80 g kærnemælk

2 cl friskpresset citronsaft

2 tsk. vaniljesukker

2 tsk. rørsukker

1 nip salt

Desuden

flødeskum

knuste kammerjunkere

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienser til milkshaken i en blender, og kør den i 1-2 minutter, til shaken er cremet og luftig.
  2. Hæld shaken op i et højt glas, pynt med flødeskum og lidt knuste kammerjunkere, og server straks.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden