0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bedre end iskaffe: Virgin milkshake med espresso

Flødeskum skal der til - også på espressoshaken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1 glas

Ingredienser

Shake

200 g vaniljeis

3 cl espresso (1 dobbelt shot)

4 cl sødmælk

1 tsk. vaniljesukker

1 tsk. rørsukker

1 nip salt

Desuden

flødeskum

mokkabønner

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienser til milkshaken i en blender, og kør den i 1-2 minutter, til shaken er cremet og luftig.
  2. Hæld shaken op i et højt glas, pynt med flødeskum og mokkabønner, og server straks.