Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fjordrejebisque med kål og grillet skærising

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Skaldyrssuppe eller bisque, som er den rigtige betegnelse på klassisk køkkenfransk, kan være lavet på alle slags skaldyr: ferskvandskrebs, strandkrabber eller dyre lækre danske sorte hummere. Det vigtigste er at understrege den sødme, der bor naturligt i skaldyrssmagen, og her hjælper fjordrejerne fantastisk til med smagen fra deres søde kød. Fjordrejer er relativt billige i hel model i forhold til andre friske skaldyr, sikkert fordi de er så svære at pille, og det er let at koge smag af deres fine skaller. Kødet bidrager også med masser af smag, når man bruger de hele små dyr, og smagen giver en skøn parfumeret og let sødlig aroma.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden