0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madredaktøren anbefaler: Sådan omdanner du den bondske kål til en sexet salat

En helt igennem vidunderlig salat, der beviser, hvad kål kan i de rette omgivelser. Den forener alle de smage din mund kan drømme om: det sprøde, det søde, det bitre, det cremede og knasende.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mette Mølbak
Foto: Mette Mølbak
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Grønkål er en af de ældste, sundeste og vigtigste grøntsager, vi har. Den har været tilgængelig i mere end 2.000 år og været en yderst vigtig vitaminkilde for vores forfædre vinteren igennem.

Men det glemte vi, da vi fik velstand og velfærd og skiftede grove grøntsager ud med salat og agurk året rundt og fik råd til kød hver aften. Hvorfor så spise noget så tarveligt som den bondske, usexede kål, der tilmed lugter af prut og fattigdom?

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce