0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Råkost med selleri, æble og rødløg

Den her salat er et lille vidunder. Uhyre enkel, men velsmagende. De råsyltede rødløg giver syre, og sesamfrø bidrager med knas.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den hvide selleri gør sig godt som råkost og fungerer godt til for eksempel gratin.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personerArbejdstid: 20 min.Samlet tid: 25 min.

1 lille rødløg
1 dl æbleeddike
400 g knoldselleri
200 g æbler
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. honning
2 spsk. vindruekerneolie
3 spsk. sesamfrø
salt og friskkværnet peber

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce