0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Server med godt brød til: Bagt hjertesalat med nypillede rejer og kærnemælksdressing

De nypillede grønlandske rejer smager af meget og er lækre og fine. Men har du mulighed for at bytte dem ud med fjordrejer, så gør det endelig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 25 min.

2 hjertesalater
lidt olivenolie
salt

Dressing:
1/2 dl kærnemælk
1 tsk. mayonnaise
5-8 dråber tabasco
1 spsk. finthakket purløg
salt

Desuden:
300 g pillede fjordrejer
brøndkarse
citron
godt brød

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Annonce

  • Lene Samsø
    6 opskrifter med ramsløg
  • Columbus Leth
    Rappe rabarber
  • Ditte Ingemann
    Her er vores 10 grønne favoritter