0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Har du prøvet denne dessert før? Bagte asparges med jordbær

Hvor tit har du lige fået en dessert med asparges? Her bliver de hvide asparges karamelliseret.En

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 45 min.

400 g store hvide asparges
2 stk. citrongræs
1 vaniljestang
8 spsk. rørsukker
60 g blødt plantesmør
20 små kaffir limeblade, fra frost
200 g jordbær
2 dl plantebaseret cremefraiche
salt
sort peber

Desuden:
4 ark bagepapir

Sådan gør du:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Annonce

  • Lene Samsø
    6 opskrifter med ramsløg
  • Ditte Ingemann
    Her er vores 10 grønne favoritter
  • Columbus Leth
    Aspargessæson