Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

TEGNING: Roald Als

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Risalamande må ikke være tung og bastant

Tag ikke desserten for givet. Der skal kæles for detaljerne.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi tager risalamande for givet, men den ærkedanske dessert med det frankofile navn er faktisk lidt af et gastronomisk hit.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden