Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

De hænger ikke på træerne, de røde vine, der passer til julens fede mad. Men de findes. Endda i en klimavenlig version, nemlig en danskproduceret.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Røde, mousserende, søde: Nu kan du skåle julen – lidt mere – klimavenligt ind

Kvaliteten af dansk vin er efterhånden så høj, at man godt kan være bekendt at sætte den på julebordet. Og så er det ovenikøbet klimavenligere at drikke lokalt producerede dråber. Her får du Politikens vinanbefalinger til julens mad.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mens det miljømæssigt fornuftige i at spise lokalt producerede fødevarer længe har været en fast integreret del af diskussionen om en mere bæredygtig tilgang til gastronomi, har det ikke fyldt så meget på vinsiden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden