Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Irriteret rigmand vidnede om brande og elendig ledelse i selskabet bag Scandinavian Star

Norsk politi undersøger i øjeblikket, om der lå forsikringssvindel bag de påsatte brande på ’Scandinavian Star’, som kostede 159 mennesker livet for 26 år siden. Den norske private ekspertgruppe, som fik sagen genoptaget igen, vil nu have norsk politi til at undersøge, om der er en sammenhæng med andre brande i Caribien på skibe, der tilhørte selskaberne bag ’Scandinavian Star’. Politiken har undersøgt selskabernes historie i USA ved hjælp af retsdokumenter og samtaler med tidligere ansatte på skibene. Det afdækker et speget spil om penge og viser, at mafiaen på den anden side af Atlanten også har spillet en rolle.

FOR ABONNENTER

Mangemillionæren var irriteret, da han 13. november 1992 klokken 10.40 satte sig i vidnestolen i konkursretten i Florida.

I flere år havde rejsearrangøren Fred Kassner lånt penge til folkene bag det amerikanske krydstogtselskab SeaEscape. Men nu havde han et tilgodehavende på fem millioner dollars, som han ikke kunne få vristet ud af selskabet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden