0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Philip Ytournel
Foto: Philip Ytournel

Knalde eller kaffe? Rapport fra dating-fronten

På dating-appen Tinder er det let og uforpligtende at udvælge og kontakte potentielle partnere. Mere end 150.000 danskere har hentet den nyeste brik i datingspillet, og eksperter er enige om, at Tinder kan noget helt særligt. Politiken har sendt en reporter ind i Tinder-land.

FOR ABONNENTER

Lad os bare kalde ham Kasper. Jeg skulle mødes med ham klokken 20 på Café Retro i indre København. Vi havde aftalt at drikke en øl sammen. En klassisk date. Jeg havde prøvet en del forskellige skjorter, inden jeg cyklede hjemmefra, og havde også forsøgt mig med opsat hår, før jeg besluttede at lade det hænge.

Kasper smilede, da han kom cyklende imod mig. Han var ikke helt så flot som på billederne, men det gjorde ikke så meget. 32 år, 195 centimeter høj, mørkt hår, briller, skægstubbe og blå, rare øjne. Han parkerede sin cykel, inden han omfavnede mig og sagde, at det var godt at se mig. Det sagde mine seks tidligere dates også.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu