0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ricardo Mazalan/AP Photo/AP
Foto: Ricardo Mazalan/AP Photo/AP

Pulsen løber hurtigere end hjernen

Fodboldens mest kontroversielle stjerne, Luis Suárez, indrømmer og angrer alle sine fejltrin i ny biografi. Og dog. For som regel var det i virkeligheden de andres fejl.

FOR ABONNENTER

Som 15-årig fodboldspiller var Luis Suárez allerede begunstiget med et så stort talent, at han spillede i den bedste række hjemme i Uruguay. Desværre var hans temperament endnu større end evnerne. I en kamp for sin klub Nacional blev han så rasende over en kendelse, at han spurtede 50 meter tilbage på banen for at skælde dommeren ud. Han kvitterede for teenagerens raseri og de grumme gloser ved at hive det røde kort op af lommen og vise Luis Suárez ud. Så kammede det helt over for ungersvenden, der med stor konsekvens og kraft nikkede dommeren en skalle, så han sank om i græsset med en brækket næse, »blodig som en slagtet ko«, ifølge den poetiske beskrivelse fra en af trænerne i Nacional.

Resten er, som man siger, historie. En historie fuld af vold. Fortalt af den nu 26-årige Luis Suárez selv i selvbiografien, ’Crossing The Line: My Story’, der udkommer i næste uge.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu