Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jan-Morten Bjørnbakk/Scanpix/SCANPIX
Foto: Jan-Morten Bjørnbakk/Scanpix/SCANPIX

Hun var så kold, at hun overlevede sin egen død

Norske læger skrev medicinhistorie, da de genoplivede svenske Anna Bågenholm fra en rekordlav kropstemperatur på 13,7 grader – efter at hun havde været død i over tre timer. I dag ved lægevidenskaben derfor, at man ikke er død, før man er varm og død.

FOR ABONNENTER

Det er ikke lige til at se på Anna Bågenholm, at hun har prøvet at være død i mere end tre timer – med en kropstemperatur på 13,7 grader.

Bågenholm kommer gående i rask tempo hen ad gangen på universitetssygehuset i Tromsø i sin lægekittel. Øjnene er spillevende, smilet lunt, og håndtrykket er fastere, end man skulle tro. For det er i hænderne, at hun stadig har lidt mén efter ulykken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden