0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Privatfoto/Hans Christian Jakobsen
Foto: Privatfoto/Hans Christian Jakobsen

Jeg var ikke sikker på, at jeg overlevede

Skibsbrandene hos selskaberne bag ’Scandinavian Star’ havde mange fællestræk – og det var et samtaleemne hos besætningen, at flere sandsynligvis var påsatte. Kiler var sat i branddøre, så ilden kunne spredes, og der opstod nye brande, når de brandhærgede skibe lå ved kaj. Det fortæller Ove Fjordside, der sejlede med selskabets skibe. Han står frem for at hjælpe efterforskningen af branden på ’Scandinavian Star’, som kostede 159 livet.

FOR ABONNENTER

Egentlig skulle det have været et eventyr. For en 23-årig ung mand med et charmerende smil og glimt i øjet lød et job på et krydstogtskib i rutefart mellem Florida og Bahamas som at vinde i lotteriet.

Den unge mand med mod på livet kunne se det hele for sig: en luksusliner i Caribien med kasino, spektakulære shows og iskolde drinks. For slet ikke at tale om sandstrande og flotte kvinder.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts