Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Pizzello/AP Photo/AP
Foto: Chris Pizzello/AP Photo/AP

Mortensen - den intellektuelle bonderøv

Viggo Mortensens intense skuespil og kloge karrierevalg har gjort ham til en af tidens mest interessante filmstjerner. For nylig var han på besøg i sit andet hjemland, Danmark, for at fortælle om sine aktuelle film, ’Jauja’ og ’Flugten til frihed’.

FOR ABONNENTER

Nogle aftener for nylig var holdet bag den argentinsk-danske film ’Jauja’ nået til København på deres rundrejse til danske biografer. I Grand i København stod filmens danske medvirkende Ghita Nørby og Viilbjørk Malling foran publikum og introducerede den bemærkelsesværdige, poetiske film, som foregår i både Argentina og Danmark.

Helt bevidst en smule tilbagetrukket ude i siden af salen stod en cirka 180 centimer høj, lettere gråhåret og lidt kantet mand med kløft i hagen og høje kindben. Det var Viggo Mortensen alias filmholdets chauffør under hele den danmarkstur, som han senere i et email-interview kaldte »Jauja Magical Mystery Tour«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden