0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Hør fjerde afsnit af Politikens politiske sommer-podcast: Partiernes valgkampe er fyldt med hemmelige og beskidte tricks. Men kan man købe sig til en politisk valgsejr?

I en tid med politisk opbrud går Politikens podcast ’Nedtælling til valget’ tæt på magtkampene på Christiansborg. I fire afsnit sætter Anders Bæksgaard og Carl Emil Arnfred partierne, valgtemaerne, statsministerkandidaterne og kampagne-strategierne under lup. Lyt til fjerde afsnit, der dykker ned i, hvordan man vinder et Folketingsvalg.

Er det tilstrækkeligt at få indflydelse på valgresultater ved at sætte valgplakater op? Eller er det helt andre forhold, der spiller ind? I fjerde og sidste afsnit af 'Nedtælling til valget' undersøges partiernes brug af big data og fokusgrupper og stiller spørgsmålet: Kan man købe sig til politisk valgsejr?

Nedtælling til valget
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Nedtælling til valget

Nedtælling til valget

#4: KAMPAGNERNE
#4: KAMPAGNERNE

Henter…

Den politiske værktøjskasse bliver for alvor åbnet i det kommende valgår. Partiernes kampagne-strategier bygger på store studier af vælgernes holdninger og koster millioner kroner.

Men hvordan bruger partierne big data og fokusgrupper? Og kan man købe sig til en valgsejr?

I fjerde og sidste afsnit af ’Nedtælling til valget’ får du et unikt indblik i, hvordan man vinder et folketingsvalg.

Idé, tilrettelæggelse og interview: Anders Bæksgaard og Carl Emil Arnfred

Produktion: Sille Westphal, Kathrine Eggert Wadsholt og Christine Runøe

Podcastredaktør: Nina Kragh

Læs mere:

Annonce

Læs mere