Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Lytter du til Politiken Podcast? Så hjælp os med at blive endnu bedre ved at deltage i et fokusgruppeinterview d. 8. eller 9. april 2017 og få 3 måneders gratis abonnement til politiken.dk eller et gavekort til Politikens Boghal.
Foto: Rune Pedersen

Lytter du til Politiken Podcast? Så hjælp os med at blive endnu bedre ved at deltage i et fokusgruppeinterview d. 8. eller 9. april 2017 og få 3 måneders gratis abonnement til politiken.dk eller et gavekort til Politikens Boghal.

Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vil du være med til at gøre Politiken Podcast endnu bedre?

Du har lyttet til os. Nu vil vi gerne lytte til dig. Hjælp os med at evaluere Politiken Podcast ved at deltage i et fokusgruppeinterview d. 8 eller 9. april 2017 – og få 3 måneders gratis abonnement til politiken.dk eller et gavekort til Politikens Boghal.

Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hjælp os med at blive klogere

Vi vil gerne blive klogere på, hvem I er derude. Jer, der lytter til Politiken Podcast. Hvad synes I godt om? Hvad synes I mindre godt om? Hvordan bruger I vores podcasts? Og hvorfor?

Hjælp os med at gøre Politiken Podcast endnu bedre ved at deltage i et fokusgruppeinterview – og få 3 måneders gratis abonnement til politiken.dk

Hvor?

Fokusgruppeinterviewet afholdes i Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår?

Undersøgelsen foregår lørdag d. 8. April og søndag d. 9 april 2017 – begge dage kl. 13-16

Som respondent skal du kun deltage en af dagene, og når du tilmelder dig undersøgelsen, bedes du ønske hvilken dag, der passer dig bedst.

Hvem er vi?

Bag undersøgelsen er to specialestuderende fra Syddansk Universitet, Astrid Skov og Silke Fensman, som samarbejder med Politiken om en brugerundersøgelse. Vi er ved at undersøge, hvad lytterne egentlig synes om Politiken Podcast. Hvilke podcasts hører du? Hvor ofte? Hvorfor? Hvad er dit forhold i øvrigt til Politiken? Og hvad savner du?

Hvem kan deltage i undersøgelsen?

Vi leder efter respondenter i alle aldersgrupper, af alle køn, etniske og religiøse baggrunde, uddannelsesniveau, geografisk placering m.v. Det eneste krav til dig er, at du har lyttet til mindst én af Politikens podcasts og har lyst til at fortælle om din oplevelse. Vi leder både efter dig, der lytter til tonsvis af podcasts og følger med i Politikens podcastunivers - og dig, der kun lytter til podcasts sporadisk eller indimellem. Det vigtigste er, at du har lyst til at hjælpe os med at gøre Politiken Podcast endnu bedre ved at bruge nogle timer på at fortælle os om dine podcastvaner, holdninger og erfaringer.

Hvad får jeg ud af at deltage?

Hvis du deltager i vores fokusgruppeinterview, får du en hyggelig eftermiddag med andre podcastentusiaster og ikke mindst 3 måneders gratis abonnement til politiken.dk eller et gavekort til Politikens Boghal efter eget valg. Abonnementet aktiveres umiddelbart efter at du har deltaget i undersøgelsen. I løbet af interviewet serverer vi kaffe, te, vand og snacks.

Hvordan deltager jeg?

Det er meget nemt at deltage. Det eneste, du skal gøre er, at sende en mail til os, hvor du angiver følgende:

Dit navn, din alder, dit køn, din bopæl, et telefonnummer og hvilken dag, du ønsker at deltage (d. 8 eller 9.april) - og så må du gerne skrive et par linjer om, hvor ofte du lytter til Politiken Podcast og om du er abonnent på Politiken.

Send din mail til: silke.fensman@pol.dk

Du vil efterfølgende blive kontaktet med mere information.

Hvad bliver undersøgelsen brugt til?

Dine svar i forbindelse med deltagelsen i undersøgelsen vil blive brugt til et speciale omhandlende de danske avismediers brug af podcasts. Specialet udarbejdes som afslutning på uddannelsen Cand.mag. i Journalistik på Syddansk Universitet.

Kan jeg få betalt mine rejseudgifter?

Vi har desværre ikke midler til at betale dine rejseudgifter, hvis du rejser langt for at deltage i undersøgelsen.

Hvad hvis jeg har spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at sende en mail til os på: silke.fensman@pol.dk eller astrid.skov@pol.dk

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

Forsiden