0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Podcast: På jagt efter en sortklædt kvinde i klosterrefugier og gejstlige netværk

Podcastkollektivet Third Ear har i løbet af efteråret jagtet en helt særlig kvinde. Lyt til alle afsnit af den nervepirrende podcast-krimiserie 'Kvinden med den tunge kuffert' i din juleferie!

Det hele starter i det gamle Ørslev Kloster.

Intet er, som det plejer at være. Ting begynder at forsvinde, rygterne går og om natten er der en uforklarlig larm på gangene. Noget tyder på, at det er en af klosterets beboere, der står bag. Men hvem?

På klosteret bor en kvinde, der virker til at have en plan med det hele. En, der ikke er, hvem hun giver sig ud for at være. Kvinden klæder sig i sort, hun er norsk og bærer en stor, sort hat. Og så slæber hun altid rundt på en meget tung kuffert.

Henover efteråret 2016 har radiodokumentaristerne fra podcastkollektivet Third Ear, Tim Hinman og Krister Moltzen, jagtet en helt særlig og meget mystisk person.

Alting udvikler sig og eskalerer, og hvis du lytter med, vil du utvivlsomt være limet til hørebøfferne resten af din juleferie.

Over 30.000 danskere har allerede bidt neglene helt i stykker til de velproducerede lyde af Third Ears skumle og nervepirrende jagt på 'Kvinden med den tunge kuffert'. Det her vil du IKKE gå glip af!

Podcast-krimiserie fra Third Ear x Politiken

Hør den nye podcast-krimiserie fra Third Ear og Politiken 'Kvinden med den tunge kuffert' Kilde: Politiken

Alle afsnit af ’Kvinden med den tunge kuffert’ kan høres i Politikens podcast-app, via ”Third Ear x Politiken” i iTunes eller lige her, hvor alle 7 (og et halvt) afsnit ligger klar og parat til dig og din juleferie:

Afsnit 1 : Der er noget galt på det gamle Ørslev Kloster...

Afsnit 2: En gåde. En skjult logik...