0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Podcast: På jagt efter en sortklædt kvinde i klosterrefugier og gejstlige netværk

Podcastkollektivet Third Ear har i løbet af efteråret jagtet en helt særlig kvinde. Lyt til alle afsnit af den nervepirrende podcast-krimiserie 'Kvinden med den tunge kuffert' i din juleferie!

Det hele starter i det gamle Ørslev Kloster.

Intet er, som det plejer at være. Ting begynder at forsvinde, rygterne går og om natten er der en uforklarlig larm på gangene. Noget tyder på, at det er en af klosterets beboere, der står bag. Men hvem?

På klosteret bor en kvinde, der virker til at have en plan med det hele. En, der ikke er, hvem hun giver sig ud for at være. Kvinden klæder sig i sort, hun er norsk og bærer en stor, sort hat. Og så slæber hun altid rundt på en meget tung kuffert.

Henover efteråret 2016 har radiodokumentaristerne fra podcastkollektivet Third Ear, Tim Hinman og Krister Moltzen, jagtet en helt særlig og meget mystisk person.

Alting udvikler sig og eskalerer, og hvis du lytter med, vil du utvivlsomt være limet til hørebøfferne resten af din juleferie.

Over 30.000 danskere har allerede bidt neglene helt i stykker til de velproducerede lyde af Third Ears skumle og nervepirrende jagt på 'Kvinden med den tunge kuffert'. Det her vil du IKKE gå glip af!

Podcast-krimiserie fra Third Ear x Politiken

Hør den nye podcast-krimiserie fra Third Ear og Politiken 'Kvinden med den tunge kuffert' Kilde: Politiken

Alle afsnit af ’Kvinden med den tunge kuffert’ kan høres i Politikens podcast-app, via ”Third Ear x Politiken” i iTunes eller lige her, hvor alle 7 (og et halvt) afsnit ligger klar og parat til dig og din juleferie:

Afsnit 1 : Der er noget galt på det gamle Ørslev Kloster...

Afsnit 2: En gåde. En skjult logik...

Afsnit 3: Et lift, en bemærkning og en særlig fremgangsmåde...

Afsnit 4: Prøv med sønnen-i-kisten-fidusen....

Afsnit 5: Det, vi har set indtil nu, er kun toppen af isbjerget...

Afsnit 5a: En god og en dårlig nyhed...

Afsnit 6: Og så lidt hjælp fra præstnet...

Afsnit 7: Og endelig...

Optaget, skrevet og fortalt af: Krister Moltzen

Redigeret og mixet af: Tim Hinman

Third Ears redaktion består af: Tim Hinman og Krister Moltzen

Politikens podcastredaktør: Katrine Hornstrup Yde

Musik af: Tim Hinman

Illustrationer af: Claudia Bille Stræde

Hør alle tidligere og fremtidige afsnit af Third Ear x Politikens podcasthistorier på vores sektionsside politiken.dk/podcast, iiTunes og i Politikens smukke podcast-app 'Politiken Podcast', der indeholder mange podcasts, som kan hentes i app store.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden