0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Gestapos skøge, Merete Pryds Helles slægt og Thomas Franks 'Listen Liberal'.

PODCAST: Ugens Bogfolk byder på en slægtsfortælling fyldt med armod og vold, historien om kollaboratøren, stikkeren og healeren Jenny Holm, og så retter Rune Lykkeberg blikket imod USA's nye elite.

Brennan Linsley/AP
Foto: Brennan Linsley/AP
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hun var Gestapos skøge. Hun kunne være blevet en dygtig modstandskvinde, mente hun selv, men hun endte i stedet med at arbejde for tyskerne. Senere blev hun healer for popstjerner og skuespillere. Ny bog af Henrik Werner Hansen sætter flere nuancer på den kendte historie om ’kamæleonen’ Jenny Holm.

Merete Pryds Helle har skrevet sin slægtshistorie - måske en historie, som mange danskere vil kunne kende fra deres egen slægt? Lilian Munk Rösing har læst Pryds Helles ’Folkets Skønhed’.

Og så har Rune Lykkeberg læst ’Listen, Liberal’ af Thomas Frank, som mener, at det demokratiske parti i USA er endt med at blive det nye veluddannede overklasseparti. Med de briller på ser vi nærmere på det amerikanske valg. Trump eller Clinton?

Redaktion: Jes Stein Pedersen og Hanne Budtz-Jørgensen

Gæster: Bo Maltesen, Lilian Munk Rösing og Rune Lykkeberg

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere