0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Bogfolk: Et atlas af forfatterstemmer fra Louisiana Literature

PODCAST: Denne uges Bogfolk stiller skarpt på litteraturfestivalen Louisiana Literature. Mød en række internationale forfattere fra festivalen, hvis skrift påvirkes af både den lille og den store, pågående verden anno 2016.

Agnete Brun, Remy de la Mauviniere /AP, Matthew Orselli, Ewa Rudling
Foto: Agnete Brun, Remy de la Mauviniere /AP, Matthew Orselli, Ewa Rudling

LITTERATURFESTIVAL På Louisiana Literature i Humlebæk kunne man blandt de internationale forfattere opleve (fra venste) Linn Ullmann, Abdellah Taïa, Chigozie Obioma og Carl-Henning Wijkmark

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens litteraturpodcast Bogfolk er tilbage efter en lang sommerpause og byder i denne uge på en håndholdt reportage fra festivalen Louisiana Literature, på en insider-snak med den garvede ordstyrer Kim Skotte, på en anmeldelse af Linn Ullmanns nye roman ”De urolige” og på et overblik over sommerens bogsalg i Politikens Boghal med Christina Thiemer.

Hør Silke Fensmans møde med svenske Carl-Henning Wijkmark, amerikanske Steve Roggenbuck, nigerianske Chigozie Obioma, danske Peder Frederik Jensen og marrokansk-franske Abdellah Taïa på årets Louisiana Literature.

Politikens egen Kim Skotte er i studiet og fortæller om det at være moderator på festivalen, om at håndtere litterære rockstjerner og kunstneriske verdensmænd som Tomas Espedal og Karl Ove Knausgaard.

Linn Ullman, som også optrådte på festivalen, er aktuel med bogen ’De urolige’ om opvæksten med – og navnlig uden – sine kunstnerforældre Ingmar Bergmann og Liv Ullmann. Lise Garsdal har anmeldt bogen i Politiken og givet den seks stjerner. Jes Stein Pedersen spørger hvorfor.

Sidst men ikke mindst fortæller Bogkælderens værtinde Christina Thiemer om, hvordan det går med bogsalget i Politikens Boghal og hvad vi kan forvente af det kommende efterår.

Medvirkende forfattere: Carl-Henning Wijkmark, Steve Roggenbuck, Chigozie Obioma, Peder Frederik Jensen og Abdellah Taïa.

Gæster i studiet: Kim Skotte, Lise Garsdal og Christina Thiemer

Vært: Jes Stein Pedersen

Redaktion: Jes Stein Pedersen, Silke Fensman og Hanne Budtz-Jørgensen

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere