Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Forfatteren Kirsten Thorup er blandt de syv nominerede til Politikens Litteraturpris 2016. Hør hende i denne uges Bogfolk, Politikens litteraturpodcast.
Foto: Finn Frandsen

Forfatteren Kirsten Thorup er blandt de syv nominerede til Politikens Litteraturpris 2016. Hør hende i denne uges Bogfolk, Politikens litteraturpodcast.

Bogfolk

Bogfolk: Kirsten Thorup erindrer kærligheden som et kompliceret mor-datter-forhold

Kirsten Thorups roman 'Erindring om kærligheden' skildrer et kompliceret mor-datter-forhold, skæve eksistenser og stofrige tidsbilleder fra sidste del af 1900-tallet. Hør forfatteren, der er nomineret til Politikens Litteraturpris, i ugens Bogfolk.

Bogfolk

Kirsten Thorups roman 'Erindring om kærligheden' er et portræt af en kvinde, der ikke kan indfinde sig i det såkaldt normale liv. Det er en roman om det at være enlig mor, om det komplicerede mor-datter-forhold, om psykologiske mønstre, skæve eksistenser og samtidens bevægelser.

Og så er det en roman, som af litteraturredaktionen her på avisen, er blevet nomineret til Politikens litteraturpris på 200.000 kroner.

I denne uges Bogfolk kan du høre Jes Stein Pedersen i samtale med Kirsten Thorup om romanen 'Erindring om kærligheden', som hun også læser op fra.

Blandt de øvrige nominerede til Politikens Litteraturpris 2016 er Peter Laugesen for 'Brev til en maler', Christina Hesselholdt for 'Vivian’, Mich Vraa for ’Haabet’, Olga Ravns for ’Den hvide rose’, Peder Frederik Jensen for 'Vold’ og Merete Pryds Helle for 'Folkets skønhed'.

Frem til den 24. februar 2017, hvor det offentliggøres, hvilket værk, der har fået flest læserstemmer og som dermed vinder prisen, vil vi i Bogfolk - Politikens litteraturpodcast - bringe interviews med de nominerede forfattere.

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes eller i Politikens podcast-app, som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Gæst: Kirsten Thorup

Vært: Jes Stein Pedersen

Redaktion: Jes Stein Pedersen, Hanne Budtz-Jørgensen, Silke Fensman og Mikkel Vuorela

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce