0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Madsen & Magten: Kommissions-kaninen, lortesagen og den dag Nordjylland lød som Nordkorea

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bliv klogere på en kompliceret affære, når ’Madsen og Magten går i luften’. Efter fire år, fire samråd og flere hundrede spørgsmål fra Folketinget, havde Inger Støjberg alligevel noget overraskende at sige, da hun i denne uge vidnede i den kommission, der undersøger, om hun har brudt loven i sagen om unge asylpar. Støjberg har fundet et nyt, gammelt notat fra sagen, som hun meget gerne ville tale om. Er det så en søforklaring, eller var det et es, Støjberg havde i ærmet?

Vi skal også forbi en anden politisk lortesag. For pludselig gik det op for alle, at Københavns Kommune havde tænkt sig at skylle ud, lige der hvor vi andre bader. Hvordan endte borgmesteren på rådhuset og alle vi andre i den suppedas?

Og nej, vi har ikke glemt coronaen og Mette Frederiksen. Det er hende, børnene kalder »Danmarks bedste statsminister«. Er det godt for hende, når Nordjylland begynder at lyde som Nordkorea? Og holder folkets kærlighed, når vi skal betale prisen for at lukke Danmark?

Læs mere:

Annonce

Læs mere