Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Kilde: Politiken

Plus En

Hannes liv blev ikke, som hun regnede med: Hør Politikens nye podcast om forældreskab

PODCAST. Politikens nye podcast om forældreskab hedder 'Plus En'. I første afsnit kan du høre vært Hanne Budtz-Jørgensen fortælle om det stille 'ups', der blev starten på en familie.

Plus En

»Vi ligger i en bred, nubret seng i 56 graders varme og snakker om det hele. Jeg kan huske Rilkes kærlighedsbreve, de tørrede morbær på sengebordet og Lars’ varme ånde. Jeg kan huske, Lars siger et ligeså stille ”ups”. Men det er, som om ingen af os rigtig hører det«.

Sådan beskriver Hanne Budtz-Jørgensen det stille 'ups', der for hende og kæresten Lars blev det første skridt imod det at blive ’plus en’.

’Plus En’ er Politikens nye podcast om familie. I intime dokumentariske fortællinger om alt fra rastepladsfødsler til barnets kønsidentitet, reflekterer vært Hanne Budtz-Jørgensen i denne podcastserie over det, der sker, når man stifter familie og bliver mere end summen af sig selv.

’Plus En’ byder på en række særlige, skæve og nære fortællinger om alt fra børn, barsel, kærlighed, kærester, forældre, livets fravalg, tilvalg og det at blive en familie.

Podcastens første episode hedder 'Min Plus En' og er Hanne Budtz-Jørgensens personlige fortælling om sine barndomsdrømme om et stort Disneybryllup med Michael, om den vildeste lykkefølelse og om de forventninger til at blive ’plus en’, som ikke altid harmonerer med virkeligheden.

Den og mange andre intime dokumentariske fortællinger kan du høre i Politikens nye podcast om forældreskab ’Plus En’.

Vært: Hanne Budtz-Jørgensen

I redaktionen: Katrine Hornstrup Yde, Astrid Skov og Silke Fensman.

Hør første afsnit af ’Plus En’ her:

Vil du have mere 'Plus En'?

Hør alle tidligere og fremtidige afsnit af 'Plus En' på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes eller i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce