0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Syv gange med eksen

NY PODCAST. I 4. episode af Politikens podcast om forældreskab 'Plus En' skal du møde Sofie, der besluttede at få børn med sin eksmand - næsten 15 år efter skilsmissen.

Hanne Budtz-Jørgensen
Foto: Hanne Budtz-Jørgensen

Efternøler. Sofie Ramsing har fået sit 2. barn, Felix, med sin eksmand, der også er far til hendes teenagesøn. Det var en fælles beslutning, og i dag er faren involveret i begge børns liv - uden at han og Sofie dog er blevet kærester igen.

Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Før man får børn, har man en masse tanker og forestillinger om, hvordan det skal foregå - og ikke mindst hvem det skal foregå med.

Men nogle gange kommer børnene dumpende inden man har nået at finde ud af, om man nu også har fundet den rigtige. Og andre gange må man ty til kreative løsninger for at få de børn, man ønsker sig.

Vært Hanne Budtz-Jørgensen blev gravid med sit første børn, før hun og kæresten overhovedet havde nået at flytte sammen. Og da hun stod med flyttekasser og højgravid mave foran deres nye fælles lejlighed, var hun nervøs: For hvordan ved man, om man kan finde ud af at være forældre sammen?

Lige omvendt var det for Sofie, der var 35 år og brændende ønskede sig endnu et barn, men ikke havde nogen at få dem med. Indtil hun kom i tanke om sin eksmand. Som i øvrigt allerede var far til hendes 15-årige søn. Men hvorfor har man lyst til at få børn med én, man blev skilt fra for mange år siden?

Denne uges episode af Plus En handler om alle de drømme og forventninger man har til det at få børn. Og om hvordan det alligevel ofte ender helt anderledes, end man havde tænkt sig.

Vært: Hanne Budtz-Jørgensen

Produceret af: Hanne Budtz-Jørgensen

Medvirkende: Sofie Ramsing

Redaktion: Katrine Hornstrup Yde, Silke Fensman og Astrid Skov

Musik: Jinglen er lavet af Sandra Boss

Hør første afsnit af ’Plus En’ her.

Hør også alle fremtidige afsnit af Plus En på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere