0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Poptillægget SPECIAL: Træk vejret dybt med Poptillæggets meditative mixtape

Poptillægget er på ferie, men i denne uge har vi ikke desto mindre sammensat et helt særligt meditativt mixtape, som vil hjælpe dig med at trække vejret dybt og dulme nerverne i en usikker og mærkelig tid, hvor vi mere end nogensinde har brug for det.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Poptillægget

Hør podcast: Træk vejret dybt med Poptillæggets meditative mixtape
Hør podcast: Træk vejret dybt med Poptillæggets meditative mixtape

Henter…

Er du nervøs, ængstelig og urolig i denne uforudsigelige corona-tid, og har du svært ved at få kroppen til at slappe af? Så er der hjælp at hente i denne uges udgave af Poptillægget, hvor vi har sammenstrikket et helt særligt mixtape af meditative lytteranbefalinger og nøje udvalgt musik, som vil berolige dine nerver og fremtidsnervøsitet for en stund.

Sæt podcasten i gang, sæt eller læg dig godt tilrette og træk vejret dybt, mens vi guider dig gennem meditativ musik – både det, der helt uden hensigt har en beroligende virkning og så det, der stræber efter at være decideret meditationsmusik.

Du vil føres igennem alt fra ambient musik af Brian Eno og lyde af bølgeskvulp til Frank Ocean og stemmen af en Wu-Tang-rapper.

Ugens meditative anbefalinger:

'Online Gaga' er et bevægelsessprog udviklet i Tel Aviv, som handler om at udforske kroppen. Man kaster lemmer udover hele rummet, for at samle dem igen bagefter. Tjek det ud online, gå ind gofundme.com, søg på 'Gaga classes online' og udforsk det

Lyt til musik, der får tankerne væk fra kaos. Lyt til den anonyme kunster Pospulenn og albummet 'Sun People Sleepwalker', som er en form for improviseret, hjemmelavet og følsom ambient musik optaget på kassettebånd

Gå på YouTube og se 'personal attention ASMR'-videoer, bl.a. ASMR massage-videoer af Itz Blitzz og personal attention-videoer af 'Gentle Whispering'

Lyt til Brian Eno, manden bag ambient musik. Særligt albummet 'Music for Airports' og 'Apollo' skal du høre

Hør albummet 'Deep Theta' af Steven Halpernog kom i en afslappet, opmærksom tilstand, som mange søger, når de mediterer

Find Wutang-rapper RZA's 30 minutter lange, guidede meditation, når du søger på 'RZA - Guided Explorations Full', hvor særligt slutningsmeditationen 'Making Moves' er god

Andre meditative numre i mixtapet:

'Dear April' med Frank Ocean

'Chimacum Rain' af Linda Perhacs

'Peperomia Seedling' af Green House

'#3' af Aphex Twin

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?